Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/clients/client93/web297/web/oud/includes/menu.inc).

Gezocht

Interesse om mee te doen?

Omdat we zo'n intensief project alleen kunnen opzetten met gelijkgestemden die goed bij elkaar passen vragen we je eerst te kijken of je je herkent in onze profielschets hieronder. Na aanmelding (middels een mailtje naar info@immermoed.org) krijg je het verzoek jezelf of je groep voor te stellen aan de hand van een vragenlijst die wij je sturen. Op basis hiervan kijken we of ook wij denken dat je past bij de huidige groepen en we je willen uitnodigen voor de kennismakingsdag.
Voor verdere vragen kun je uiteraard ook terecht bij info@immermoed.org
.
Onze voorkeur gaat uit naar bestaande (woon)groepen, maar schroom niet te reageren als je (nog) geen eigen groep hebt maar je wel in onze ideeën en onderstaand profiel herkent!

Profiel woongroepen

Het zoekgebied van Immermoed omvat de (wijde) omgeving van de Randstad en de provincie Utrecht.
We zijn op zoek naar nieuwe of bestaande woongroepen die mee willen helpen met het zoeken naar, verwerven en ontwikkelen van een groot terrein of gebouw(encomplex). Idealiter biedt een dergelijk gebouw naast wonen en werken ook ruimte voor het organiseren en faciliteren van sociale, culturele en activistische projecten. (Religieuze, spirituele, esoterische en rechtse projecten zijn hiervan overigens uitdrukkelijk uitgesloten als zijnde niet passend bij onze vereniging).
Van een nieuwe woongroep verwachten we een kritische, actieve en zelfstandige houding. Mensen binnen de woongroep kennen elkaar al wat langer en zijn goed op elkaar ingespeeld. We zoeken mensen die van aanpakken weten en hun sporen verdiend hebben, maar ook nieuwkomers met frisse blik en dito moed. Mensen die duurzaamheid, mededogen en solidariteit -zowel met mensen onderling als tussen mensen en natuur- na aan het hart liggen. Doeners die lief zijn voor elkaar.
Als dit jullie aanspreekt, en jullie je ook kunt vinden in het interne visiedocument van Immermoed, dan is er een gerede kans dat we kunnen samenwerken om onze droom waar te makenn.

Profiel individuen

Naast een kritische en zelfstandige inslag (waarbij rechtse mensen uitdrukkelijk zijn uitgesloten van deelname aan Immermoed) verwachten we ook dat je bereid bent om op termijn een woongroep te vormen, bijvoorbeeld met de andere individuen die op Immermoed afkomen. Dat kan een behoorlijk tijdrovend proces zijn en we kunnen mensen daar wel een beetje bij helpen, maar we willen er zelf liever niet teveel energie in steken.
We zoeken mensen die van aanpakken weten, bij wie duurzaamheid en solidariteit -zowel met mensen onderling als tussen mensen en natuur- na aan het hart liggen. Eventuele spirituele of religieuze overtuigingen beschouwen we als een privé-zaak.
Als jou dit aanspreekt en je je dan ook nog kunt vinden in het interne visiedocument van Immermoed, is er een gerede kans dat we kunnen samenwerken om onze droom waar te maken